موبایل ایرانی

7 ترفند دانستنی در اندروید

در اين مقاله به ۷ ترفند از ده ها ترفند جالب موجود در اندرويد مي پردازيم که اکثر کاربران آن ها را نمي دانند.
اندرويد پر است از ترفند؛ از ترفندهاي ساده و ابتدايي گرفته تا ترفندهايي که هر کاربري آن ها را نمي داند و جالب و کارآمد هستند. در اين مقاله به ۷ ترفند از ده ها ترفند جالب موجود در اندرويد مي پردازيم که اکثر کاربران آن ها را نمي دانند.

1 . در هر قسمت، بازي و يا اپليکيشني که هستيد با گفتن OK Google به جست وجو بپردازيد

يکي از مزيت هاي بزرگ اندرويد سازگاري کامل آن با سرويس هاي گوگل است. در آخرين نسخه هاي اپليکيشن Google Search قابليتي اضافه شده است که مي توانيد در هر قسمت از دستگاه اندرويديتان، حتي درون اپليکيشن ها با گفتن عبارت OK Google به جست وجو بپردازيد.

براي فعال سازي اين امکان ابتدا به اپليکيشن Google Settings و يا Google Search برويد. در قسمت Search and Now به منوي Voice و پس از آن به منوي Ok Google Detection برويد و گزينه  From any screen را فعال کنيد. حال با ۳ بار تکرار عبارت OK Google صداي شما تشخيص داده مي شود.

۲ . با بالا بردن سرعت انيميشن ها روح تازه اي به دستگاه اندرويديتان بدميد

يکي از بزرگ ترين شکايت ها از اندرويد کندي و تاخير آن است. با اين ترفند مي توانيد با سرعت بيشتري به گشت و گذار درون اندرويد بپردازيد. به گزارش ايتنا، گوگل برخي تنظيمات مخصوص توسعه دهندگان را مخفي کرده است که ابتدا بايد به اين تنظيمات دسترسي پيدا کنيد.

مراحل زير را دنبال کنيد: ابتدا به قسمت تنظيمات مراجعه و بخش About Phone يا همان درباره  دستگاه را باز کنيد. سپس ۷ بار روي Build Number ضربه بزنيد تا منوي مخفي مخصوص توسعه دهندگان نمايش داده شود. براي مراجعه به اين منو به صفحه  اصلي تنظيمات برويد و به قسمت Developer Options مراجعه کنيد.حال مقدار Windows transition scale و Transition animation scale و Animator duration scale را روي 5x. قرار دهيد يا به کلي آن ها را خاموش کنيد.

۳ . دستگاه گمشده تان را رديابي، قفل و يا پاک سازي کنيد

نرم افزارهاي زيادي وجود دارد که مي تواند گوشي را رديابي کند اما وقتي گوشي گم مي شود ديگر اين نرم افزارها به کمک تان نخواهد آمد؛ چراکه بايد قبل از گم شدن، اين نرم افزارها را روي دستگاه تان نصب کنيد. گوگل براي اين مشکل چاره اي انديشيده است و مي توانيد با اين ترفند از مکان فعلي دستگاه تان با خبر شويد و حتي اطلاعات آن را پاک کنيد.

حتي اگر گوشي خود را در خانه گم کرديد مي توانيد با گزينه Ring زنگ گوشي خود را به صدا درآوريد. اگر جي پي اس دستگاه تان در کامل ترين حالت قرار داشته باشد رديابي آن دقيق تر انجام مي شود.

اين مراحل را دنبال کنيد:مطمئن شويد که Android Device Manager روي دستگاه تان نصب است. از طريق رايانه به اين لينک مراجعه و از منو گوشي خود را انتخاب کنيد. حال مي توانيد زنگ آن را به صدا درآوريد يا آن را قفل و يا اطلاعات آن را پاک کنيد. اگر Ring را انتخاب کنيد گوشي شما به مدت ۵ دقيقه با بلندترين صداي ممکن زنگ خواهد خورد و براي متوقف کردن آن بايد کليد Power را بفشاريد.

۴ . در صفحه  قفل موسيقي را به عقب يا جلو ببريد

اگر اهل موسيقي باشيد حتما ديده ايد که هنگام پخش موسيقي، تصوير صفحه  قفل دستگاه تان به تصوير آلبوم تغيير مي کند و مي توانيد موسيقي را متوقف کنيد و يا ادامه دهيد. همچنين مي توانيد به موسيقي قبلي و بعدي برويد؛ اما امکان جلو و عقب بردن موسيقي در حالت عادي وجود ندارد، بدين منظورمراحل زير را طي کنيد:وقتي موسيقي در صفحه  قفل در حال پخش است، يکي از 3 کليد موجود را براي مدتي بفشاريد. در اين هنگام نواري ظاهر مي شود، حال مي توانيد عمل مورد نظر را انجام دهيد.

۵ . ويجت ها را به صفحه  قفل خود بياوريد

ويجت ها يکي از برترين نقاط مثبت اندرويد محسوب مي شوند.از نسخه  ۴ اندرويد اين امکان وجود دارد که در صفحه  قفل دستگاه هم از ويجت ها استفاده کنيد. با اين کار مي توانيد دسترسي سريعي به اخبار و اطلاعات مهم پيدا کنيد و DashClock Widget يکي از بهترين ويجت ها براي صفحه قفل است.

براي اين کار اين مراحل را طي کنيد:ابتدا به تنظيمات برويد و به قسمت Security يا همان امنيت مراجعه کنيد. سپس تيک Enable widgets را بزنيد.حال به صفحه  قفل مراجعه کنيد و با کشيدن انگشت از چپ به راست يا همان سوايپ کردن مي بينيد که علامت + ظاهر مي شود. با انتخاب اين گزينه، مي توانيد فهرستي از ويجت ها را مشاهده و از آن ها در اين صفحه استفاده کنيد.

۶ . مکان يابي را در حالت کم مصرف قرار دهيد

اگر نياز زيادي به اطلاعات و موقعيت مکاني نداريد، مي توانيد با اين ترفند از مصرف باتري توسط جي پي اس بکاهيد. اندرويد داراي 3تنظيم مختلف براي مکان يابي شامل High accuarcy، Battery saving و Device only است.

براي انجام اين کار مراحل زير را دنبال کنيد:به تنظيمات دستگاه برويد و Location را انتخاب کنيد. حال به Mode برويد و حالت مورد نظر خود را انتخاب کنيد که گزينه  Battery saving در مصرف باتري شما توسط جي پي اس صرفه جويي خواهد کرد.

۷ . تنظيم کنيد که با فشردن کليد Home چه اپليکيشني باز شود

در دستگاه هايي با کليدهاي مجازي کشيدن کليد خانه به بالا باعث باز شدن Google Search مي شود. در برخي از دستگاه ها که کليد فيزيکي دارند ،مي توانيد با چند ثانيه نگه داشتن اين کليد به Google Search دسترسي پيدا کنيد.

نرم افزاري با نام Home Button Launcher وجود دارد که با آن تعريف مي کنيد که با حرکات گفته شده چه اپليکيشني باز شود. با اين کار مي توانيد در هر قسمتي از اندرويد به اپليکيشن مورد نيازتان دسترسي پيدا کنيد.براي اين کار اين مراحل را طي کنيد: برنامه  Home Button Launcher را دانلود و نصب کنيد.

حال کليد Home را به بالا بکشيد يا بفشاريد و سپس Home Button Launcher را به عنوان پيش فرض انتخاب کنيد و از منويي که در گوشه  بالا وجود دارد گزينه  Add را انتخاب و سپس اپليکيشن هاي مورد نظرتان را انتخاب کنيد تا با اين حرکت باز شود.

 

این مطلب در تاریخ چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ ارسال شده است .
تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت محفوظ می باشد .